Κρέμα γάλακτος
Την κρέμα γάλακτος όλο και περισσότερο την χρησιμοποιούμε στην μαγειρική μας σήμερα,
εκτός απ τα γλυκά μας!Συνήθως την αγοράζαμε έτοιμη,όμως μ αυτήν την οικονομία σήμερα,
αναγκαστήκαμε να την φτιάχνουμε μόνοι μας...και καλύτερα,να σας πω!!!!
Άσε που είχε και ημερομηνία λήξης,και πολλές πήγαιναν χαμένες.
Ξέρετε να φτιάχνετε κρέμα γάλακτος όμως;;;
Εκτός απ το κλασικό που όλοι γνωρίζουμε,να βάζουμε ένα κουτί εβαπορέ στην κατάψυξη,μετά από 1 ώρα το βγάζουμε το χτυπάμε με το μιξεράκι μέχρι να πήξει...κι έτοιμη η κρέμα στην στιγμή!
Θα σας πω άλλον έναν απλό τρόπο...
Σ ένα μπολ βάζουμε 1/3 φλυτζανιού βούτυρο και 3/4 φλυτζανιού γάλα.Και τα χτυπάμε,ΑΠΛΑ!!!!!!!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου